Čebelarstvo Jere

Med_medica

Smo družinsko čebelarstvo, ki poleg pridelave domačega medu in ostalih čebeljih pridelkov izdelujemo eno najstarejših alkoholnih pijač na svetu – medico oz. medeno vino ter kraljico med medicami – penečo medico.

Začetki Čebelarstva Jere segajo v 80-ta leta prejšnjega stoletja. Na prelomu tisočletja smo začeli čebele intenzivno prevažati na neokrnjena področja širom Slovenije. S tem jim skušamo zagotoviti čim boljše pogoje za razvoj, one pa nam pridelajo vrhunski slovenski med. Ljubezen do čebel, izredna kakovost medu in veselje do kletarjenja so omogočili, da poleg tradicionalnih čebeljih pridelkov lahko ustvarimo še več.

Združitev čebelarstva s kletarjenjem je privedla do obujanja najstarejše alkoholne pijače na svetu – medice. S tem se naši izzivi niso končali. Začeli smo izdelovati penečo medico po klasični metodi, ki je nadgradnja medice in je tudi slovenska inovacija. Tako poleg medu in ostalih čebeljih pridelkov v naši kleti zorijo žlahtna medena vina in peneče medice. Ponujamo vam vse za potešitev kulinaričnih želja ter ohranjanje zdravja.

Darilni program

Bi želeli vaše znance ali poslovne partnerje obdariti s slovenskim produktom, ki je ob enem kvaliteten in inovativen? Če vam je ideja všeč, vam željene izdelke z veseljem pripravimo v darilni embalaži, na katero lahko natisnemo tudi logotip vašega podjetja. Darila čebelarstva Jere bodo navdušila prav vsakega.